OVER DE WEBSITE


Welkom op hooliganboeken.nl. Dit is de webshop van Uitgeverij the Cockney Cloggy.

 

Dit is een kleine, onafhankelijke uitgeverij die zich richt op Britse jongeren- en voetbalcultuur. In Engeland zijn hier talloze hooliganboeken over geschreven, maar niet iedereen kopt makkelijk een Engels boek weg. Voor grote uitgevers is het vaak te duur om een boek te laten vertalen en uit te brengen in een kleine oplage.

 

Bij the Cockney Cloggy worden de boeken in eigen beheer vertaald en uitgegeven. Omdat met de opbrengst geen grote uitgeverij overeind moet worden gehouden, kunnen er voor relatief kleine oplages toch redelijke prijzen worden gehanteerd.


Wat we bij the Cockney Cloggy via hooliganboeken.nl willen, is een populair genre aanbieden. Het maakt niet uit of je een ouderwetse stenengooier bent of thuis op de bank hangt. Het maakt niet uit voor welke club je bent of naar welke muziek je luistert. Deze boeken zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in voetbal en alles wat daarmee te maken heeft.

 

The Cockney Cloggy verkoopt momenteel drie in eigen beheer uitgegeven boeken op de hooliganboeken.nl webshop. en op bol.com

 

Er worden ook boeken van andere uitgevers en tweedehands titels aangeboden.

 

Helaas is het momenteel niet mogelijk om te investeren in nieuwe titels.

 


Verder zijn er op hooliganboeken.nl  muziek en video's te zien over Britse jongerencultuur en voetbal die iedereen  zullen aanspreken die hier in geïnteresseerd is.

Kijk maar rond op hooliganboeken.nl!