Robin van Persie Pure Klasse door Barry Waltstra tweedehands goede staat

Het voetballeven van een balvirtuoos

Uitgeverij Just Publishers

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

De bal is lang onderweg. Robin van Persie neemt hem aan. Een fractie van een seconde lijkt hij te vliegen. Dan kopt hij over keeper Casillas in het Spaanse doel. Op dat moment scoort Robin van Persie het mooiste doelpunt uit zijn carrière.
Van Persie's inmiddels legendarische doelpunt tijdens het wereldkampioenschap van 2014 en ook de vele andere prachtige doelpunten en geweldige acties worden in deze biografie uitgebreid beschreven: van Highbury tot Old Trafford en van De Kuip tot het Soccer City Stadion in Johannesburg.
Als lid van de grote vier, samen met van der Vaart, Robben en Sneijder, is de Rotterdammer van Persie medeverantwoordelijk voor een aantal unieke Oranjejaren. Hoe goed is Van Persie? Het antwoord lees je in dit boek: uitzonderlijk goed.
Van Persie speelt 102 interlands voor Oranje. Met 50 doelpunten is hij Oranjes topscorer aller tijden. Ook in het shirt van Arsenal en van Manchester United boekt hij geweldige resultaten. In de Premier League is hij tweemaal Topscorer van het Jaar en eenmaal Speler van het Jaar.
Wie had dat kunnen bedenken aan het begin van zijn carrière, toen van Persie nog het prototype was van een lastige jongen? Een voetballer die na zijn terugkeer in De Kuip uitgroeide tot een voorbeeld voor de jeugd.
Van kwajongen tot rolmodel en van Rotterdams straatschoffie tot wereldster. Robin van Persie is een ras-voetballer! De Pure Klasse van Robin van Persie is een absolute aanrader voor alle fans die meer willen weten over de indrukwekkende carrière van de Rotterdamse voetbalvirtuoos. In dit boek is zijn hele carrière vol hoogte- en ook dieptepunten terug te lezen.'
Harry Walstra (1965) schreef o.a. voor Elf, Voetbal Magazine en Tardelli. Eerder verschenen bij Just Publishers de goed ontvangen biografieën van voetbaliconen IJzeren Rinus Israel en Robben, een wereldster uit Bedum.